Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J97a87n 33O73s36t66r98o50v

3. 4. 2015 10:08

Dva pohledy na věc, které nastiňují mnoho protimluvů v prezentaci konvoje. Účelem demonstrativního konvoje bylo mnohem více, než co tvrdila vláda.  Byla to naše volba, jako člena NATO, anebo zbytečné a nebezpečné gesto? Zajímavá sonda do české společnosti, do činnosti vlády, stavu médií a manipulace veřejného mínění. http://www.neprojdou.cz

1 0
možnosti
Foto

I84v43o 25C56i92l60i69c65h

29. 3. 2015 9:16

Tak jsem právě zjistil, že mi dnes ta kolona projede skoro pod barákem. Asi tedy vezmu děti a půjdeme se na ně podívat (kdyby to bylo dál, tak mi to za to nestojí). Mávátka a vlaječky sice mít nebudu, ale nebudu proti nim samozřejmě ani protestovat.

1 0
možnosti
Foto

I68v79o 62C56i14l41i52c70h

29. 3. 2015 11:37

Jen kdyby náhodou někdo čekal na skupinu Killer z Polska, tak kvůli poruše prý ještě ani nepřekročila hranice a má cca 3 hodiny zpoždění.

0 0
možnosti
JR

J93a67r82a 96R30a87n10k

28. 3. 2015 18:24

Po dlouhe dobe jste docilil kyzene karmyRv Driv jsem Vas cetla, dnes naposledy, ale ziskal jste si Vyvadilovce, blahopreji;-)

1 1
možnosti
Foto

Také Vás zdravím:o) Popravdě "kýžená karma" není cíl (to bych pak neměl publikovat knížky a scénáře na pokračování - zabijáky karmy. A těším se, že to "naposledy" třeba znamená nashledanou příště. Mějte se ;-)

0 0
možnosti
JR

J26a53r72a 62R94a60n14k

28. 3. 2015 18:19

8-o jste mne celkem prekvapil:-/....a to ziju jinde, proto nechapu , v Baltickych republikach je prevazna vetsina vitala v Polsku dokonce zubrovkou, tak jdete s cervenou kartou:-/

0 0
možnosti
AK

Já osobně průjezd vítám.

Kde jinde se dá tak dobře otestovat vojenská technika než na našich silnicích, které už dlouho připomínají tankodrom?

Pokud vydrží na přesun na našich silnicích, tak pak už vydrží všechno...

1 0
možnosti
Foto

Jsem jednoznačně pro ten první pohled. Rusko je v této chvíli jednoznačně nebezpečný agresor a provokatér. Takové to lavírování mezi mi připomíná čecháčkovsky shrbené – neprovokovat, hlavně klid na práci.

5 2
možnosti
Foto

Fakt se domníváte, že na regulerní bodyček se má odpovídat faulem?

0 2
možnosti
Foto

Měl byste si sám udělal soupis blogerů, kterým se průjezd konvoje nelíbí, a pak těch, kteří v ukrajinském konfliktu stojí na straně Kremlu (a separatistů). Kupodivu zjistíte značný průnik těchto množin.

Jinak je Váš blog úplně zbytečný, nebylo by lépe, dělat něco užitečnějšího?

Rv

8 2
možnosti
PZ

P34a33v60e98l 57Z69e41m14a82n

28. 3. 2015 10:55

pane Dvořák, opravdu si myslíte že každý MUSÍ pevně stát na jedné straně ( majdan/separatisté, Obama/Putin, pro konvoj/proti konvoji, atd. ) ?

Nemůže někdo prostě stát na straně ČR [>-], snažit se nevidět věci černobíle, pochopit je hlouběji a hledat co je dobré pro nás, pro budoucnost našich dětí ?

Anebo, že si prostě někdo přizná, že v současné napjaté atmosféře a propagandě linoucí se ze všech stran, prostě a jednoduše NEVÍ (není si jistý) kde se pravda nachází a kolik jí která ze stran má...

4 2
možnosti
MS

Průjezd pár stovek amerických vojáků v obrněných transportérech lze stěží považovat za nějakou demonstraci síly. Tou jsou spíše vojenské přehlídky s taktickými raketami na Rudém náměstí a také Putinovy výroky o Rusku, jako jaderné velmoci. Tento konvoj má pouze symbolický charakter a kromě jiného také zcela určitě poslouží jako test loajality spojenců. V tomto testu dopadá naše republika ve srovnání s ostatními východoevropskými členy NATO nejhůře. Opět se projevujeme jako národ vyčůránků, který chce ze všeho vytěžit jenom výhody, ale když má něčím přispět ke společnému dílu, tváří se, že se ho to netýká. Díky našemu členství v NATO nemusíme živit početnou armádu, ale ze státního rozpočtu přispíváme na zbrojení nejméně ze všech. A je nám zatěžko projevit i minimální míru loajality k alianci, díky které máme zajištěnu bezpečnost. Jsem si jist, že kdyby šlo do tuhého, ti dnešní protestující by zalezli jako krysy a čekali by, až je ochrání spojenci z NATO. :-/

8 0
možnosti
LJ

Jsme ateistický národ, silně nakloněný komunizmu. To se projevilo již za 1. republiky. V Polsku a Maďarsku musela komunistům k moci pomáhat Rudá armáda, naši komunisté byli tak silní, že se obešli bez její pomoci... atd. V době, kdy tady dočasně RA pobývala nikdo neprotestoval, při průjezdu americké armády budou u nás protesty. Asi nejvýraznější ze všech zemích, kterými budou projíždět. Změnit na tom nelze nic.

3 0
možnosti
BM

Jaké pro a proti. Prostě projedou a pak po tom už neštěkne ani pes. Nechápu proč se u nás všechno musí "řešit"!

5 1
možnosti
Foto

Proč se ptáte, pane ?

Názory obyvatel Česka, stejně jako jeho politická reprezentace, nemají na průjezd konvoje pražádný vliv

0 2
možnosti