Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je neštěstí této televize,že její rozpočet nemá kdo kontrolovat a pokud zkontroluje tak to nikoho nezajímá a nikdo z toho nedělá žádné závěry. Asi se to dá nazvat " vláda jedné strany" , ale nikdo neví které strany. Prezidenta na obrazovku nepustíme, protože je nemocen, ale s. Flégl je na obrazovce 3x denně i když z něho demence přímo vyzařuje.

2 0
možnosti

Ještě aby tak někdo kontroloval Dvořákovo hospodaření.

Dostáváte za pár šušňů politickou nalejvárnu a TV brak - tak držte huby a tleskejte.

;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

ČT bývala mnohem lepší než jakou je dnes. Seriály a některé pořady jsou mizerné kvality. Pokud jde o politiku, tak se z ní stala podobně štvavá firma jakou byla její předchůdkyně. Když si pozvou na scénu Babiše, tak s ním mluví pohrdavě a nepřátelsky zabarveným hlasem.

3 2
možnosti
Foto

I my jsme bývali lepší, než dnes. ;-D

A jaké dělají xichty na pana premiéra! Skandál!

0 1
možnosti

Ale jo, vcelku pravdivé shrnutí !!!

R^R^R^

2 0
možnosti

to autor: Co ze zustala lez o CT osamocena bez pravdy o CT ... z prajmtajmu ivcera do primetimu isnadnekdypriste? :-) ... ???

0 0
možnosti
Foto

Z iDNES jsem dnes ráno (v sobotu 21. 11. 2020) obdržel zprávu, že byl článek stažen s hlavní strany iDNES, protože prý odporoval Kodexu blogera - u ilustračního obrázku (loga ČT) chyběl zdroj. Doplnil jsem tedy k obrázku zdroj: Wikipedie, Česká televize, volné dílo... ale ani to nestačilo. Logo média, i když jde o volné dílo, prý podléhá ochranné známce. A tak jsem nakonec ilustrační obr z textu zcela odstranil a web iDNES článek znovu zveřejnil.

P. S. A ano, je zajímavé, že vtipná reakce na článek "Pravda o České televizi" - příspěvek Karla Trčálka - "Lež o České televizi" (díky) na iDNES zůstal i když logo ČT také obsahoval :-)

2 0
možnosti

Česká televize vadí v první řadě prezidentu Zemanovi. Přitom podle CVVM má Česká televize důvěru 74 % občanů, zatímco Zemanovi dnes věří 46 % obyvatel.

Zdroj: Lidové noviny, 20. listopadu 2020

5 0
možnosti

Určitě jde o falešný výsledek průzkumu... Jeho blahorodi přece miluje všech dolních deset mio, o které slunce jasné pečuje...

0 0
možnosti

Líp bych to nenapsal, jasná karma. R^

1 0
možnosti

Myslím, že k diskusi o VPT patří i zmínka o politicích, kteří se snaží ovlivnit její fungování. Kdo z vás četl dopis pana hraběte a pana Kalouska Janu Graubnerovi, předsedovi České biskupské konference, aby přestali podporovat dva nové členy rady ČT?

Najděte si a pokochejte se. Podobné personální vlivy jsou velmi nebezpečné - tedy myslím, že jde hlavně o podstatu věci, než o samotnou oblast, do které pánové zasahují.

Tyto zásahy by měl každý občan odmítat jako princip. Protože je to velmi nebezpečný trend, který je nutno pojmenovat hned v zárodku. A neměly by jej používat žádné partaje ani ty u moci ani ty opoziční....

3 1
možnosti

má to jednoduché řešení, ať si českou televizi platí jen ti, kteří se na ní dívají, to je neprůstřelný argument

0 0
možnosti

P53e38t50r 42B88u51r78i13a42n

21. 11. 2020 4:44

Objektivní zpravodajství nelze udělat nikdy. A z toho "neobjektivního" je ČT ještě tak nejvíc objektivní. Schválně si zkuste přejet internet a udělat z něj půl hodinový výtah dle vašeho uvážení. Pro 60% lidí to bude vždy neobjektivní.

A od té vyváženosti jsou lidé, kteří soustavně sledují daný kanál a dělají z něj statistiky vyváženosti. Mají na to určitý mustr a do něj se médium musí vlézt.

4 0
možnosti

Bohužel, je mnoho lidí mezi námi (včetně Zemana), kteří věří jen těm proruských padesáti serverům rozdělujícím naši společnost! To pak vyrovnané a pravdivé zpravodajství nemohou ani cítit!

Vyváženost je ale strašná věc! Když odvysíláte odbornou medicínskou relaci, musíte odvysílat plky léčitelů! Když odvysíláte odbornou relaci z astronomie, musíte to vyvážit nesmysly z astrologie! Do jakého blázince se to propadáme?

:-)

4 1
možnosti
Foto

tak samozřejmě, ČTv politickou realitu nezobrazuje, nýbrž se ji snaží vytvářet. ČTv je součástí politického boje, nikoli jejn jeho komentátorem.

8 9
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS