Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nic si z toho zásahu adminem nedělejte, já jsem před lety po nástupu nového šéfa dopadl hůře, z hlavní strany mě sundali natrvalo. Bylo to o islámu a "odešlo" nás něco přes deset.

1 0
možnosti

díky za odvahu psát bez obalu!

karma!

6 0
možnosti
Foto

Autor sám sebe označuje jako "Novináře" a není schopný ani v roce 2022 pochopit definici cenzury. Smutný příběh.

0 4
možnosti

Podle mne ani tak nejde o pochopení definice cenzury, jako o pochopení, že soukromé médium si může nastavit taková pravidla, jaká vyhovují jeho stylu publikace. Například na šovinistickém či protiimigračním webu by takový článek by mezi "Zaujalo nás".:-)

0 2
možnosti
Foto

Kvalitu cestování ČD shrnu jen tak, že cestování "Posázavskými Pacifiky" celkem jde, ale cestování s koly rychlíky, kde jsme si za kola zaplatili - totální kolaps a noční můra. Raději příště pojedu z Prahy do Berouna s kolem courákem dvojnásobek doby, než absolvovat znovu cestu rychlíkem, kdy jsem s kolem v uličce musel hýbat cca 30x za těch 45 minut, pořvávat přes uličku mezi manželkou (která měla oba lístky) a průvodčím. Tolik k ČD. Co si ale musel zažít pan Lavay se s tím nedá srovnat. Možná je to jeho první střet s realitou. A proto byl tak odvážný v komunikaci s cenzory z IDnes. #MartinLavay, vítejte v době, kdy napsat, že někdo páchne není problém u bezdomovců, jezdících zadarmo MHD, ale pokud je to někdo ze skupiny, které naše vláda dává přednost před těmi, kdo jí zvolili (brzy to může být jinak, pokud si to Fijalová vláda prosadí), pak jste persona non grata... Ať žije svoboda slova, tak jak si jí vysvětluje tento iPlátek [UA]

3 0
možnosti

M50i73r72e91k 10M20e23d95á70k

23. 9. 2022 12:08

Milý blogere, dovolte malé poučení pro cestování vlakem. Když nastoupíte do rychlíku, uvidíte nad některými sedadly lístek, že místo je rezervováno ( je uvedeno odkud- kam). Tuto rezervaci si někdo koupil nejpozději 2 hodiny před odjezdem vlaku z výchozí stanice. Pak je část míst označena jako Expresní rezervace. To je pro cestující, kteří si místenku kupují na poslední chvíli, obvykle z aplikace Můj vlak. takže takový cestující může přijít kdykoli a vy jste povinen mu místo uvolnit. Kdo si koupí jízdenku na eshopu , nebo v apce Můj vlak, má místenku zdarma, takže to lidi dost využívají. Tedy expresní rezervace neznamená nutně, že pojedou migranti nebo Baníkovci. Chcete-li mít jistotu, že budete sedět, buď si místenku kupte ( na pokladně stojí 35Kč, nebo při nákupu jízdenky na eshopu 0Kč), nebo alespoň zasedněte místo, které není označeno.

Jinak vám váš zážitek vůbec nezávidím, a hrozím se toho, že mně při mých cestách potká něco podobného.

0 0
možnosti

P37e73t14r 88P92á39l70k76a

23. 9. 2022 9:01

tak vy jste se vzdorem v srdci odevzdal SVÉ území...

Chápu to dobře, že to "území" bylo vaše, který jste ani neměl místenku, a lidi, kteří místenku měli, jsou agresoři, co vás vyhnali? 8-o

A tušíte, co je to místenka a k čemu slouží?

1 6
možnosti

Tento váš komentář je jen důkazem, jak je tento národ v zadeli.

0 0
možnosti

Mně z toho zážitku úplně jezdil mráz zádech, protože vlakem jezdím dost často a už se vidím, jak bych reagoval já...

4 0
možnosti

Diskusi pod clankem o "Z" pro jistotu zavreli, ale pan autor nikde nezminil, odkud si rusky agresor ten symbol vypujcil. Pochazi to z filmu Zoro.

1 0
možnosti

Jo tak to fakt nebyla sranda? 8-o

2 0
možnosti
Foto

Bohužel to byla realita.

2 0
možnosti

Fuj, vy jste ale xenofob...uprchlíků před válkou na blízkém i vzdáleném východě, či jihovýchodě je u nás zcela zanedbatelné množství, jste neslyšel ministra? Ten by přeci nelhal. Jen jestli nejste nějaký ten zakuklený putinův agent.

1 0
možnosti
Foto

To nejsem :-) Jsem sám sebou. Díky za ohlas :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS