Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nemohu si pomoci, ale ve srovnání se soukromými stanicemi má ČT nesrovnatelně vyšší úroveň, její redaktoři zpravodajství jsou vzdělaní a jazykově vybavení, podávají zprávy z místa dění , zatímco někteří informují např. o dění v USA ze tmy před jejich budovou... Zpravodajství ČT považuji za nejobjektivnější a nejkomplexnější ze všech stanic. Asi neříká tu jedinou správnou pravdu, kterou by si mnozí přáli slyšet, proto ty útoky na ni. A když je proti ní kovaný bolševik Zeman se svojí proruskou hradní partou, je mi jasné, koho podpořit.

13 1
možnosti
LH

Stačila by nestrannost a pravdivost....

2 2
možnosti
MV

Díky Bohu za Českou televizi!!

10 1
možnosti

RvRvRvRvRvRvRv

Česká republika veřejnoprávní Českou televizi potřebuje. Bez ní nám zmizí naše svoboda a demokracie. ČT je vynikající hlídací pes demokracie u nás. Zpravodajství a komentáře jsou vyvážené, vzdělávání je vynikající, vysílání je na vynikající úrovni a hlavně ctí pravdu a kritizuje lži! Petr Dvořák je vynikající ředitel!

Opak o ČT prosazují komunisti, okamurovci a klausovci, proruské desinformační servery aktivní v ruské hybridní válce a četní antidemokraté, ke kterým se řadíte sám. Proč? Važte si pravdy a nelžete! Stavíte se na stranu vlastizrádců! Proč?

:-)

8 9
možnosti
JF

Možná by se daná úvaha dala rozšířit i poněkud obecněji, na slovo lidu a a tedy bozi zvestovane (konkretnim redakturem a sefredaktorem ;-) pres tisk jako takovy a zcela pak nejodvážněji na demokracii jako takovou, vždyť Česká televize je její hlásnou troubou samozrejme jen v tom nej-lepsim a nej-pravdivejsim ;-). A jeste k tomu česká a tedy naše. ;-) Hop, hop, hop. Reknimi co mas na stole za noviny a ja ti reknu jak dobry jseš demokrat a jak hodně a dobre demokraticky smyslis. ;-) ... to uz radeji newsletter Noveho svetoveho řádu a novinek z Bilderbergu. ;-))) Politické idee jsou reklama na to o co v politice nejde ... no víte co znamena dělat politiku ... "dělat" to o co nejde ;-) A vo co tady teda jde???

1 1
možnosti
JP

Pro mne je důležité, co na všelijaké pravdy říkají mé životní zkušeností, a tady ČT propadla a nedívám se na ní. Žádal jsem o zrušení povinnosti poplatky platit, ale nebylo mi vyhověno.:-)

4 8
možnosti

Já sleduji převážně jen ČT, protože je na ní nejlepší zpravodajství a nejlepší komentáře a nejlepší vzdělávání a tvrdý boj o pravdu! :-)

4 9
možnosti
JH

"Za sebe chci mnohé redaktory ČT a jejich příspěvky pochválit. Jsou chytří, nápadití, vidí souvislosti, přicházejí s novinkami... Smekám před nimi, jsou skvělí a obdivuhodní."

Zdroj: https://martinlavay.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761241

Také bych rád smeknul, můžete být konkrétní?:-)

2 3
možnosti
Foto

Ale ano :-) Vysoký kredit má (dle mého názoru) třeba Redakce vědy. Líbí se mi precizní přístup Daniela Stacha v pořadu Hyde Park Civilizace... A pochvalu zaslouží i mnozí další...

7 0
možnosti
VB

Podle zatím známých komentářů to vypadá, že pan Dvořák bude doživotním a neodvolatelným ředitelem ČT. Něco jako generální tajemník.

9 2
možnosti

Petr Dvořák je nejlepším manažerem České televize! Proč vám překáží? Protože ctí pravdu a má úctu k druhému člověku, což nejsou přednosti postkomunistických papalášů! :-)

1 1
možnosti
RK

Jak někdo napíše "pravda o...." , jsem na pozoru. Ať je to názor z kterékoliv strany. Hlásání té jediné pravdy je velmi ošidné. ;-)

8 1
možnosti

ČT rozhodně nehlásá jedinou pravdu. Jen nehlásá komunistické a postkomunistické papalášské lži! To vám vadí? !!

1 0
možnosti
Foto

Tak nevím, ale mne ve škole učili, že nemám sčítat hrušky a jablka. Asi jste chodil do jiné školy.

4 2
možnosti
MV

M47i22l61a47n 83V68i72k

20. 11. 2020 18:39

Senátu šlápnuli na paleček - tedy na jeho hlásnou troubu - ČT. A tak to tito slovutní, moudří ;-D pánové určitě takto nenechají a s tou neposlušnou Radou ČT zatočí!

7 7
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 23085x
Novinář, spisovatel, milovník bílé čokolády a včelího medu, obdivovatel Boucherovy Diany, malého Bubu a Médi Bédi i hledač Měsíční šachty a Moctezumova ztraceného zrcadla...

Knihy:

Roztříštěné zrcadlo (2024)

Djatlovova expedice – nová odhalení (2022)

Měsíční šachta (2019)

Kdo zavraždil účastníky Djatlovovy expedice? (2017, 2022)

Houpačka (2014)

Trubač (2013)

Kniha zázraků (2008)

 

Šéfredaktor YouTube kanálu ZAHADY.info.

Redaktor a šéfredaktor v TV:

 

TV Emurfilm
TVNet Zlín
TV Prima + TV Nova Brno
Kabelová TV Napajedla

Autor a scénárista Večerníčků Valašské pohádky

Autor televizní soutěžní hry 3D
Autor a scénárista celovečerního filmu Elixír mládí

Moderátor, redaktor a vedoucí zpravodajství v radiích:

AZ Radio
Kiss Publikum
Český rozhlas Brno
Radio Čas
Radio Valašsko
Radio Kroměříž

Redaktor v novinách a magazínech:

Týdeník Zlínska
Zlínský deník
Štamgast – Gurmán
Záhady života

Autor stolní společenské hry O...

Autor Neprolomitelné šifry